Zomerbanden

Zomerbanden (+ 7°C)

Het rijcomfort van zomerbanden is optimaal wanneer het buiten 7 graden of warmer is. Zomerbanden bieden dan de kortst mogelijke remweg. Een zomerband kenmerkt zich door het grote contactoppervlak met de weg. Het loopvlak van deze banden is namelijk veel vlakker dan die van de winterbanden. De groeven in zomerbanden zijn zo ontworpen dat het water gemakkelijk afvoert en aquaplaning voorkomt. Wilt u wisselen van winter- naar zomerbanden? Wacht dan eerst tot de temperaturen buiten wat stabieler zijn en wissel niet direct wanneer het buiten een keer boven de 7 graden is geweest. Heeft u vragen of wilt u graag advies over uw banden? Neem dan gerust contact met ons op.

Ons aanbod

Onze bandenmerken

Landsail
Platin Tyres
Dunlop
Fortuna
Continental
GT radial

Voorkeur voor een specifieke band?

Op zoek naar een specifieke band? Wij gaan voor u op zoek naar de perfecte band. Bespreek met ons uw wensen. Neem direct contact op!

Vervang uw banden op tijd

Vaak wordt er gedacht dat je alleen met zomerbanden in de winter minder grip hebt op de weg. Niets is minder waar! Ook wanneer u met winterbanden in de zomer door blijft rijden is uw grip op de weg niet optimaal. Minder grip betekent een langere remweg. Zorg er dus voor dat u uw banden op tijd wisselt! Vragen over het wisselen van uw banden? Neem gerust contact met ons op.

Uw banden laten monteren?

MvO Trade biedt een bandenservice voor personenauto’s, bedrijfswagens, caravans en aanhangwagens. Onze service bestaat uit wielen wisselen, banden monteren/demonteren, balanceren en nog veel meer. Meer weten? Bekijk dan al onze bandenservices!

Partners

Interpneu

Contact

Handelsweg 5

5331 PS, Kerkdriel

Tel: +31 (0)6 52 45 14 42

Mail: info@mvo-trade.nl

KVK nummer: 76728919

Volg ons op Social Media