Autobanden

Uw veiligheid staat voorop

Minder grip op de weg betekent minder controle over uw auto. Banden zijn een erg belangrijk onderdeel van uw auto als het gaat om veiligheid. Uw banden zorgen namelijk voor het directe contact tussen de auto en het wegdek. Kiest u de juiste banden voor uw auto dan ligt uw auto stabieler op de weg en is de kans op een ongeluk een stuk kleiner. Kies uw banden dus zorgvuldig uit zodat u veilig van A naar B komt. Wij helpen u er graag bij. Voor vragen en/of advies kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Onze bandenmerken

Landsail
Platin Tyres
Dunlop
Fortuna
Continental
GT radial

Voorkeur voor een specifieke band?

Op zoek naar een specifieke band? Wij gaan voor u op zoek naar de perfecte band. Bespreek met ons uw wensen. Neem direct contact op!

Vervang uw banden op tijd

Zoals u misschien al weet neemt de kwaliteit van uw autobanden met de jaren af. Dit komt door veroudering en slijtage van de band. Daarnaast neemt de flexibiliteit van de band ook af. Deze factoren zorgen ervoor dat uw wegligging niet meer optimaal is en ook uw remweg wordt langer. Dit kan dus erg gevaarlijk zijn! Heeft u vragen over uw huidige banden of bent u op zoek naar nieuwe banden die goed passen bij uw auto? Wij geven u graag advies. U kunt vrijblijvend contact opnemen.

Uw banden laten monteren?

MvO Trade biedt een bandenservice voor personenauto’s, bedrijfswagens, caravans en aanhangwagens. Onze service bestaat uit wielen wisselen, banden monteren/demonteren, balanceren en nog veel meer. Meer weten? Bekijk dan al onze bandenservices!

Partners

Interpneu

Contact

Handelsweg 5

5331 PS, Kerkdriel

Tel: +31 (0)6 52 45 14 42

Mail: info@mvo-trade.nl

KVK nummer: 76728919

Volg ons op Social Media